Value adding, digital agency, Valuency

Wij zetten je doelgroep efficiënt om in klanten en leads.
Ontdek onze no-nonsense marketing diensten en doelgerichte sales platformen.

Want elke klik telt.

Boek een brainstorm

Marketing diensten

We identificeren en lokaliseren je doelgroep online. We verankeren je merk op lange termijn en stellen jouw producten of diensten voor wanneer ze nodig zijn. Met een klantgerichte aanpak tonen we hoe jij een probleem oplost of een behoefte invult. Dit alles in een verpakking waar je niet naast kan klikken.

Social media advertenties

Verhoog je omzet bij bestaande klanten en andere gelijkaardige profielen

Bereik consumenten via sociale media zoals Facebook & Instagram, of LinkedIn voor B2B doeleinden. Je bakent met gerichte parameters je doelgroep nauwkeurig af voor een optimale besteding van je mediabudget.

Zoekmachine advertenties

Verkoop op korte termijn aan mensen die nu op zoek zijn naar je product of dienst

Adverteer op Google en word opgemerkt door prospecten die binnenkort een aankoop plannen van je product of dienst. Een trefzekere oplossing waarbij je enkel betaalt voor resultaten met een omzet garantie op korte termijn.

Web banners

Introduceer een merk, product of dienst aan nieuwe of bestaande klanten

Geef online ruchtbaarheid aan je merk en innovaties met statische, geanimeerde en video banners. Vertoon de reclame aan mensen met interesse in jouw producten & diensten op websites die relevant zijn voor je business.

Sales platformen

Verkoop je een eenvoudige dienst of een complex product? Richt je merk zich op consumenten en / of bedrijven? Ben je een startup, een KMO in volle groei of een uit de kluiten gewassen multinational? We bieden voor elke uitdaging een online salesplatform dat efficiënt kliks omzet in klantenafspraken en afgerekende winkelmandjes.

One-pager

Bied een klein / apart productgamma aan of genereer leads voor een dienst

Een budget-vriendelijke oplossing die met welgeteld één webpagina heel je verhaal vertelt. Uitstekend om een beperkt aantal producten te verkopen of koopklare sales leads te verzamelen voor een dienst.

Website

Vertel honderduit over je product of dienst met een langer aankoopproces

Bereik en overtuig prospecten doorheen elke stap van het aankoopproces met een schat aan productinformatie. Scoor met een optimale zicht- en vindbaarheid op zoekmachines zoals Google en bied kwaliteitsvolle content aan.

Webshop

Verkoop een medium tot uitgebreid gamma van fysieke of digitale producten

Zet een groot of complex productgamma in de online etalage met een gebruiksvriendelijke interface. Je bezoekers banen zich vlot een weg doorheen je producten en vinden snel de weg naar de digitale kassa om af te rekenen.

Contacteer ons

Ook benieuwd hoe wij digitaal het verschil kunnen maken?

Wil je eens samenwerken met een bureau dat de koe bij de sales hoorns vat? Contacteer ons om samen jouw unieke uitdagingen te bespreken. Of beter nog, boek een online brainstorm en ervaar zelf vrijblijvend de waarde die we toevoegen!

Valuency BV
Ruisstraat 224
B-9140 Tielrode

info@valuency.be
+32 (0)477 949 868

Online brainstorm

1 online brainstorm. 15 boeiende minuten. 3 goede ideeën. Volledig vrijblijvend.

Boek een remote meeting en vertel ons wat meer over jouw business en ambities. Je wandelt gegarandeerd weg met haalbare ideeën om online meer uit je merk te halen. On-the-spot vrijblijvende gratis inspiratie voor sterke digitale resultaten. Waar wacht je nog op? Maak nu een afspraak!

WhatsApp E-mail Bellen